Кримінал
Продавали наркотики в Марганці, Покрові та Нікополі: На Дніпропетровщині судитимуть 5 учасників злочинної організації

Продавали наркотики в Марганці, Покрові та Нікополі: На Дніпропетровщині судитимуть 5 учасників злочинної організації

П’ятьом особам може загрожувати до 12 років позбавлення волі. «Наркобізнес» генерував 1,5 млн. грн. щомісячно. Справу передали до суду.

Про це повідомляють ДСР Нацполіції України та прокуратура Дніпропетровської області.

У серпні 2022 року оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області спільно зі слідчими відділення поліції №5 Дніпровського районного управління обласної поліції та оперативниками обласного управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції викрили злочинну діяльність жителів Дніпропетровщини.

Налагодив виготовлення та збут метамфетаміну 38-річний житель Марганця. Він спільно з чотирма іншими особами облаштував гаражні приміщення з виробничими потужностями. Реалізовувався «товар» на території Марганця, Покрова та Нікополя. Щомісячний обіг від продажу наркотиків сягав 1,5 млн. грн.

Поліцейські провели обшуки за місцями мешкання фігурантів та на території гаражних приміщень. У ході обшуків вилучили сліп-пакети з речовинами, схожими на наркотичні, гроші у різній валюті майже на 700 тис. грн., гаманець для зберігання криптовалют, банківські картки, флеш-накопичувачі, «чорнові» записи, мобільні телефони та автомобілі. Загальна вартість вилучено становить 2,7 млн. грн.

Наразі обвинувальний акт за ч.ч. 1, 2 ст. 255 (створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній), ч.ч. 2, 3 ст. 27, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури скеровано до суду. Організатору та чотирьом спільникам може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Читайте також: Не очікував, що відправлять на передову: В Запоріжжі суд посадив кулеметника на 3 роки за дезертирство;

2023-02-20 17:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин